Беседи

ЦВЕТНИЦИ

Објавено на 24.4.2016 20:35:22

свештеник Борислав Бобевски

Прочитај повеќе ...
Прочитано 1655 пати

Современите информатички технолигии и Црквата

Објавено на 10.6.2015 13:35:45

Добро би било на секој православен сајт да се нагласи повикот од Евангелието според Јован „Дојди и види“.

Прочитај повеќе ...
Прочитано 876 пати